Zoekmachine optimalisatie: hoe pak je het aan?

Geschreven door Maike Verstraete op woensdag 8 februari 2017

Het is een must voor ieder bedrijf dat online aanwezig is: je SEO strak op de rails hebben staan. Niet enkel om goed gevonden te worden, maar ook voor een professionele uitstraling. Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige activiteit. Eens er aanpassingen worden gedaan om de vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten, is het een kwestie van monitoren en heel gericht bijsturen. Hoe meet je waar je momenteel staat, wat je wilt bereiken en hoe geraak je daar?

lees verder Reageer als eerste

Online Marketing Trends 2017

Geschreven door Maike Verstraete op woensdag 25 januari 2017

Inmiddels is het nieuwe jaar volop gestart, iedereen is bezig met het verwezenlijken van de goede voornemens. In de afgelopen twee maanden zijn er vele trends en voorspellingen voor 2017 gedaan op online marketing gebied. Tijd om de trends die zijn voorspeld voor 2017 nog even kort onder de loep te nemen.

lees verder Reageer als eerste

Telenet

In zijn zoektocht naar nieuwe interactieve vormen van reclame, creëerde SBS enkele second-screen applicaties als extensies van hun programma’s. Telenet stapte mee in dit verhaal door de aankoop van de applicatie rond het programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en doopte de applicatie ‘De Snelste Quiz Ter Wereld’, naar analogie met het product Fibernet. Tijdens de reclameonderbrekingen konden de kijkers deelnemen aan een quiz: de vragen worden gesteld op het televisiescherm, antwoorden kon via de applicatie op smartphone of tablet.

Bekijk deze referentie

#SMF10 - Social Media Forum 15/12/2010

Presentation for Social Media Forum on ... Social Media! The working was "Something Something Social Media: Tackling Social Media the right way: Strategy, Policy & Scenarios" but that was too long and boring so we changed it to: "How to be successful at social media". Enjoy!

Bekijk de presentatie

zelf actief worden op slideshare

zelf actief worden op Twitter

bekijk alle tweets op twitter