We're jamming! Global Government jamming!

Geschreven door Sofie Verhalle op maandag 4 mei 2015

Het is een publiek geheim dat wij een voorliefde hebben voor converserende overheden en hun superhelden. Daarom hokt Talking Heads samen met Peel tijdens de Global Government jam. We nodigen jou daar graag voor uit. Op woensdag 10 & donderdag 11 juni steken we de koppen bij elkaar in het House of Innovation om te brainstormen over hoe een overheidsdienst efficiënter kan functioneren. 

lees verder Reageer als eerste

Ibis

Ibis, onderdeel van de hotelketen Accor, kan bogen op een sterk imago als het gaat om prijs/kwaliteit. Met de hulp van Talking Heads wou het merk het persoonlijke aspect van elk hotel meer uitspelen. Daarvoor bedachten de hotelgroep een leuke brand awareness campagne. Voor de verspreiding ervan via sociale media deden ze een beroep op het strategische en uitvoerend werk van Talking Heads.

Bekijk deze referentie

Crowdsourcing & crowdfunding: de sociale kant van sociale media

We hebben het over "Sociale" Media, maar hoe sociaal en relevant zijn die media in een maatschappelijke context? Hoe kun je de mechanieken van sociale media aanwenden als NGO, vzw of humanitaire organisatie? We geven je een beknopte kijk op de zaak, en meteen een aantal tips.

Bekijk de presentatie

zelf actief worden op slideshare

zelf actief worden op Twitter

bekijk alle tweets op twitter