We're jamming! Global Government jamming!

Geschreven door Sofie Verhalle op maandag 4 mei 2015

Het is een publiek geheim dat wij een voorliefde hebben voor converserende overheden en hun superhelden. Daarom hokt Talking Heads samen met Peel tijdens de Global Government jam. We nodigen jou daar graag voor uit. Op woensdag 10 & donderdag 11 juni steken we de koppen bij elkaar in het House of Innovation om te brainstormen over hoe een overheidsdienst efficiënter kan functioneren. 

lees verder Reageer als eerste

Project Gent Sint-Pieters

Talking Heads begeleidde het project Gent Sint-Pieters met de opzet van een grootse digitale inspraak campagne via de website en sociale media. Resultaat: grote betrokkenheid bij stakeholders, verhoogde brand awareness en responsiviteit bij een moeilijk te bereiken doelgroep.

Bekijk deze referentie

DOKTank - Spontane Stad: Digitale spontaniteit

Gent is een creatieve, kunstzinnige, innovatieve, beetje eigenwijze stad. De allure van een grootstad, met de nabijheid van een provinciestadje. Een 'pocketsize metropolis', zoals Charles Landry het noemt. Maar hoe scoort Gent op het vlak van spontaniteit? Op donderdag 29 maart waren we samen met Fredo De Smet te gast als sprekers bij DOKtank. Het thema was 'digitale spontaniteit'. Denk aan de reeksen van GentM, aan de vele twunches, aan de digitale scene (zowel professioneel als vrije tijd) die Gent heeft. Is dat toevallig in Gent? Gebeurt dat overal? Heb je daar een stad voor nodig? We exploreren die vraag en kwamen uit op.. meer vragen.

Bekijk de presentatie

zelf actief worden op slideshare

zelf actief worden op Twitter

bekijk alle tweets op twitter