We're jamming! Global Government jamming!

Geschreven door Sofie Verhalle op maandag 4 mei 2015

Het is een publiek geheim dat wij een voorliefde hebben voor converserende overheden en hun superhelden. Daarom hokt Talking Heads samen met Peel tijdens de Global Government jam. We nodigen jou daar graag voor uit. Op woensdag 10 & donderdag 11 juni steken we de koppen bij elkaar in het House of Innovation om te brainstormen over hoe een overheidsdienst efficiënter kan functioneren. 

lees verder Reageer als eerste

Godiva

De lancering van een nieuwe pralinecollectie van Godiva, was het ideale moment voor een PR event rond het nieuwe product. Talking Heads greep dit event aan om een extra online buzz te creëren. We selecteerden vijf bloggers en nodigden hen uit voor een workshop rond chocolade. De online communicatie die hieruit voortvloeide op tal van sociale media, konden we mooi in kaart brengen.

Bekijk deze referentie

Social Media: de maïzena in UX

Net als UX zet social media de eindgebruiker centraal. Beter nog: social media is het bindmiddel tussen boodschap-zender-ontvanger. Aan de hand van de use case 'Project Gent Sint-Pieters' illustreren we hoe social media de klant en de gebruiker nader tot elkaar brachten.

Bekijk de presentatie

zelf actief worden op slideshare

zelf actief worden op Twitter

bekijk alle tweets op twitter