Change Management in de praktijk

Geschreven door Sofie Verhalle op in de categorie Presentatie.

Vorige week had ik de eer een gastles te mogen geven aan de leerlingen van Communicatie & Multimedia Design (C-md) binnen de module Change Management. Doelstelling was de studenten verhalen uit de praktijk te brengen: de illustratie van de theorie.

Volgende presentatie was de leidraad om hen die praktijk bij te brengen:

 

Het was de tweede keer dat ik er les gaf en weer wist ik de hoge mate van betrokkenheid van de studenten te appreciëren: ze waren een aandachtig publiek dat relevante vragen stelde. Een verrijkende ervaring.

Ook nood aan opleiding, informatie of inspiratie rond social media? Contacteer ons voor een concrete afspraak.

Reacties


schreef

Dit is de tweede keer in drie maanden dat we Sofie als gastspreker mochten uitnodigen, telkens voor een andere groep van onze studenten Communicatie & Multimedia Design. Deze tweede gastles was helemaal geen kopie van de eerste. Het domein van social media evolueert zo snel, zodat de tweede presentatie er helemaal anders uit zag! De voorbeelden en tips die de tweede groep studenten meekregen waren helemaal up-to-date en speelden kort op de bal in. Sofie is ook een hele enthousiaste en bekwame verteller, het was zowel voor studenten als docenten een plezier om naar haar te luisteren!


schreef

Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams, managers en structuren doorheen een veranderingsproces. Verandering roept vaak weerstand op. Hoe gaan we daarmee om?

Reageer

Deze artikels interesseren je wellicht ook