Online marketing kanalen

Dit is waar het om draait bij Talking Heads. Hier is ons werk zichtbaar, dag na dag. In welke online marketing kanalen moet of kun jij inzetten? Dat hangt af van je bedrijf, je doelstellingen en je doelgroep. Ga dus niet in het wilde weg een Google Adwords campagne aanmaken. Misschien is e-mailmarketing veel interessanter voor jou. Wij helpen jou de perfecte mix samen te stellen.

E-mail marketing

E-mail marketing is in principe een vorm van direct marketing. De doelgroep wordt door middel van het versturen van een e-mail benaderd. E-mail marketing is een zeer krachtig online marketing kanaal om de doelgroep gericht te benaderen, omzet te doen verhogen en/of relaties mee te beheren. Iedereen controleert zijn of haar mail, de exposure is dus hoog. Bovendien kan e-mail marketing met de juiste tools de nodige inzichten geven om de doelgroep nog gerichter te benaderen en de conversie te optimaliseren.

lees verder

Online adverteren

Trek meer bezoekers naar je website. Talking Heads helpt met het bepalen van de strategie, het opzetten van de campagnes en het monitoren en bijsturen van de resultaten.

lees verder

Zoekmachine optimalisatie

SEO slim inzetten voor je bedrijf? Talking Heads weet hoe je website geoptimaliseerd dient te worden om de online vindbaarheid te vergroten.

lees verder

Affiliate marketing

Speel via Foursquare het lokale aspect van je bedrijf uit. Het spelelement en de user generated content maken het een krachtige marketingtool.

lees verder

RTB & Media Buying

Real Time Bidding werkt op basis van het tonen van impressies. Een bezoeker komt op je website en je website haalt uit een cookie specifieke gegevens uit het bezoekersprofiel op zoals: leeftijd, geslacht, koopgedrag, etc. Deze gegevens worden doorgestuurd naar potentiele adverteerders en laat deze tegen elkaar opbieden. De adverteerder die het hoogste biedt mag zijn advertentie tonen op je website.

lees verder

Tijd voor een duurzame aanpak

Ook weten wat jouw online marketing inspanningen opleveren? Maak een afspraak!

Maak een afspraak