Help?! Facebook gaat bedrijven minder ruimte geven op het nieuwsoverzicht.

Gebruik jij Facebook voor je bedrijf, organisatie of merk? Natuurlijk, want iedereen zit op Facebook. Aha, dan heb je vast en zeker gehoord én gelezen, dat Facebook bedrijven, organisaties en merken strenger zal aanpakken en persoonlijke profielen voorrang zal geven in het nieuwsoverzicht. Slik!  Moeten wij ons, marketeers en eigenaars van een bedrijfspagina, nu zorgen maken?

Lees meer

Talking Heads: Social Newsflash december

Wij delen graag in onze Social News Flash van december enkele Social Media nieuwtjes met jullie. Wat staat er in de maand december op het Social Media kerst-menu? Wel, wij schotelen je de volgende topics voor.

Lees meer

Doei, engagement baits! Is de schreeuw om aandacht echt voorbij?

Like dit, comment dat. Deel deze link, tag die persoon. Je kent ze ongetwijfeld wel, de typische posts van Facebookpagina’s die schreeuwen naar acties, aandacht en reacties. Wel, binnenkort komt er een einde aan deze zogenaamde engagement baits. Begin deze week kondigde Facebook aan dat dergelijke posts in toekomst worden verbannen van het platform. Olé!

Lees meer

Google verdubbelt lengte meta descriptions

Recentelijk verdubbelde Google de toegestane lengte van een meta description. Olé, Google doet zo een “Twitterke”. Maar wat zijn de gevolgen van de verdubbeling aan tekens? Nooit meer jongleren met taal of zit er iets meer achter?

Lees meer

Talking Heads: Social Newsflash november

Social Media

Wij delen graag in onze Social News Flash van november enkele Social Media nieuwtjes met jullie. Wat staat er in de maand november op het Social Media herfst-menu? Wel, wij schotelen je de volgende topics voor.

Lees meer

Is jouw webshop klaar voor Black Friday?

Kruis allemaal vrijdag 24 november aan in je agenda! Op die dag start het wereldbekende Black Friday, het grootste en bekendste e-commerce-event ter wereld. Tijdens de periode tussen Black Friday en Cyber Monday worden namelijk wel honderdduizenden producten en merken voor korte tijd aangeboden met enorme kortingen. Black Friday is daarom voor ontzettend veel consumenten

Lees meer

Vijf tips voor een supercalifragilisticexpialidastiese workshop

Binnen enkele dag is het zover! Je moet een workshop of presentatie geven maar weet niet waar te beginnen. Laat staan hoe te beginnen. Het angstzweet komt op en vindt zich een baan onder je oksels. Zweetdruppel per zweetdruppel. Ela, éla panikeren is toch helemaal niet nodig? Dankzij onze inzichten maak je van je volgende

Lees meer

Vijf wistjedatjes over Influencer Marketing

*Tromgeroffel* Op 14 november is het zover! Om 12 uur stipt vindt de eerste editie van onze lunchboxsessie plaats. Thema van die middag? Influencer Marketing en hoe je dit kan inzetten als organisatie of merk. Influencer Marketing is namelijk hot en met een reden! Zo kunnen Influencers je bedrijf en je product binnen no-time een

Lees meer

Social Newsflash – Oktober 2017

Social Media

We delen deze maand graag een aantal Social Media nieuwtjes met jullie: Wat staat er deze keer op het menu? Uit de biecht LinkedIn; Hoe meer bereik halen met jouw bericht? De Explore Facebook feed. Een vloek of een zegen? Instagramstories poll: stel je vraag aan jouw doelpubliek Samen is toffer dan alleen; Live gaan

Lees meer

Facebook en haar nieuwsoverzicht richtlijnen; what’s in it for you?

Groot nieuws uit Facebookland. Nadat de social media wereld even in rep en roer stond na een Facebook-testje waar in zes verschillende landen het organisch bereik was gekelderd, heeft Facebook toch de kalmte kunnen bewaren. Meer nog Facebook publiceerde zelfs nieuwe richtlijnen voor News Feed publishers.

Lees meer

Wil je alles weten over social media en de online wereld van vandaag? Volg dan onze blog en blijf up-to-date via Talking Heads.

Stay Tuned
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van social media en digitale marketing? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.