Talking Heads lanceert een nieuw concept op het gebied van inspiratiesessies: de lunchboxsessies. Eens in de twee maanden op iedere tweede dinsdag vinden deze sessies plaats.

Waarom lunchboxsessies?
Je wilt graag op de hoogte blijven van de actuele zaken op het gebied van online marketing, maar vaak zitten je dagen al propvol. Onze lunchboxsessies combineren de lunch met een korte inspiratiesessie waarbij kennisdeling en praktische, toepasbare tips centraal staan. Terwijl jij geniet van een heerlijke, originele lunch verzorgd door Alix uit Gent, praten wij je bij. Na de sessie ga je naar huis met een pak aan praktische & nieuwe inzichten EN een volle maag.

Lunchboxsessie 1: Influencer Marketing

Influencer Marketing is hot en met een reden! Influencers kunnen je bedrijf en je product binnen no-time een stevige boost geven qua visibiliteit en omzet. Wat is Influencer Marketing exact en hoe zou je het voor jouw bedrijf of jouw klanten in kunnen zetten? Tijdens deze sessie neemt Maarten Kesteloot, CEO van Influo, je mee in de wereld van Influencer Marketing. Tevens legt hij uit hoe je dit voor jouw bedrijf en de klanten in je portfolio kunt toepassen.

Praktisch

Duur: 2 uur
Datum: Dinsdag 14 november 2017
Tijdstip: 12.00 – 14.00 uur
Waar: Voorhavenlaan 31/003 te Gent, in de ‘kelder’ van Wijs
Investering: 149 euro

Maarten Kesteloot