Ons team bestaat uit diverse digitale marketing experts die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op alle online marketing gebieden. Daarnaast werken we voor onze workshops en sessies samen met een aantal vaste trainers die hun eigen specialisme hebben.

We stellen ze graag aan je voor:

Talking Head Christophe

Christophe heeft al 10 jaar ervaring achter de kiezen als het gaat om digitale communicatie in de reclamewereld. Van full-service reclamebureau’s tot gespecialiseerde toepassing op het web. Christophe gebruikt nu zijn kennis en ervaring om zijn eigen team te leiden creatieve communicatie concepten voor KMO’s te bedenken en begeleiden. Deze kennis past hij ook toe op Talking Heads om alles in goede banen te leiden. Christophe denkt na over de strategie en de toekomst van Talking Heads.

Waar kun je Christophe vinden als hij niet aan het werk is?

Waarschijnlijk in het water. Christophe doet graag aan Kitesurf of SUP en is in het water in zijn element. Zit hij niet in het water kan je hem thuis vinden waar hij het liefst ook wat klust in en rond het huis.

Talking Head Korneel

Korneel besloot, na zijn opleiding communicatiemanagement en stage op de communicatie- en socialmediadienst bij KAA Gent, de Gentse stadspoorten achter zicht te laten. Vervolgens trok hij op digitaal avontuur richting de hoofdstad. Daar volgde én behaalde hij het postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School. Na de theorie in de vingers te hebben, probeerde Korneel tijdens zijn stage bij Talking Heads ook de praktijk onder de knie krijgen. Met resultaat; langs de grote stadspoort werd Korneel definitief én warm binnengehaald. Korneel kreeg de titel junior online marketeer en mag zich uitleven op vlak van content, audit, strategie en opvolging!

Waar kun je Korneel vinden als ze niet aan het werk is?

Hoogstwaarschijnlijk kan je Korneel in het weekend aantreffen in de Ghelamco Arena, fel en luidkeels aan het supporteren voor zijn favoriete ploeg: KAA Gent. Als de Gantoise niet speelt is Korneel waarschijnlijk op zwier met vrienden of leeft hij zich uit op zijn verschillende social media-accounts. Hij draagt humor hoog in het vaandel en heeft een voorliefde voor dolle fratsen en woordspelingen. Verder kan je Korneel af en toe, als je heel goed en opmerkzaam kijkt, tegenkomen in een reclamespot op de kuisbuis of op “t’internet”.